Tel.: 09 378 09 06
Droomt u van een tijdloze, moderne of strakke badkamer? Ons bedrijf zorgt voor een vlekkeloze totaal renovatie van uw sanitair in Oost-en West-Vlaanderen!

Ons veelzijdig bedrijf realiseert de renovatie van uw sanitair in Oost- en West-Vlaanderen volgens uw wensen en budget. Gegarandeerd topkwaliteit!

Renovatie Sanitair Oost- en West-vlaanderen

Is uw sanitair aan renovatie toe maar bent u nog op zoek naar een klantvriendelijke, kwalitatieve en betaalbare partner? Dan kan Van den Abeele uw dromen verwezenlijken in Oost- en West-Vlaanderen!

Het comfort van uw badkamer is van groot belang. U moet er zorgeloos kunnen ontspannen na een lange, vermoeiende dag. Daarom is het geen overbodige luxe dat u zich helemaal thuis voelt in deze behaaglijke ruimte.

Vakkundig advies op maat

Onze ervaren specialisten komen graag bij u langs om de renovatie van uw sanitair in Oost- en West-Vlaanderen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om de vervanging van uw wc of een totale opknapbeurt, wij bieden een vakkundig antwoord op maat.

In de eerste plaats luisteren we aandachtig naar uw wensen. Tijdloos of modern, strak of warm, onze mogelijkheden kennen geen grenzen! Hangtoiletten, inloopdouches, whirlpools…de keuze is aan u. Bovendien houden we altijd rekening met uw budget, zodat uw droomsanitair betaalbaar blijft.

Onze voornaamste troeven:

  • Ervaren vakwerkers
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Betaalbare prijzen

Overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte! 

Contacteer ons!09 378 09 06